3 parasta iPhone-sovellusta, jotka auttavat sinua kuvausistunnossasi

 3 parasta iPhone-sovellusta, jotka auttavat sinua kuvausistunnossasi

Teknologia on kehittynyt viime vuosina niin nopeasti, että kehittäjät ovat luoneet sovelluksia, jotka pystyvät auttamaan käyttäjää missä tahansa ja melkein kaikissa operaatioissa, kilpailuissa tai harjoituksissa. Applen sovelluskaupassa on yli 500 000 sovellusta ja reilu määrä on varattu ampuma-aseappeihin!

Suurin osa Apple Storen ampuma-aseohjelmista on pelejä, mutta on olemassa satoja sovelluksia, jotka on tarkoitettu tarjoamaan sinulle kaivattua apua ja apua tulevaan ampumisistuntoon. Tässä on 3 niistä, jotka ovat tällä hetkellä trendikkäitä!

Rangelog

Rangelog on tuliasesovellus, jota tuhannet ampujat ympäri maailmaa käyttävät harjoitusten, harjoitusten ja kilpailutulosten seurantaan. Rangelogia voidaan käyttää missä tahansa ja milloin tahansa. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat etsiä lähialueita, tarkastella ammuntataitoja ja seurata toimintaa suoraan puhelimesta.
Sovelluksen avulla käyttäjä voi tarkastella suoritushistoriaa ja tarkastella istuntojensa yksityiskohtia, mikä on välttämätöntä yksilön edistymisen auttamiseksi. Lisää helposti uusia aktiviteetti- ja istuntolokeja sekä luo kuvaus jokaisesta käyttämästäsi uudesta tuliaseesta. Käyttäjät voivat jopa lisätä ampuma-aseiden huoltotoimintoja, kuten siivouspäivän ja korjauspäivän. Tämä sovellus on erittäin hyödyllinen ja kannettava, mikä saattaa olla syy siihen, miksi se on kerännyt monia positiivisia kommentteja ja arvosteluja. Rangelog maksaa vain 5 dollaria ja se on saatavilla Apple Storesta sekä Android Storesta.

Range Buddy

Range Buddy on suosittu sovellus Apple Storessa, jonka avulla aseharrastajat voivat seurata ampuma-asekokoelmaansa ja suoritushistoriaansa ampumaradalla. Käyttäjät voivat luoda luettelon ampuma-aseistaan ​​ja sisällyttää niihin jokaisen yksityiskohtaisen kuvauksen (jokaiselle mallille), kuten sen nimen, merkin, ammuksen koon, painon ja ostopäivämäärän. He voivat myös tallentaa suoritushistoriansa sekä tarkastella keskimääräisiä pisteitä sovelluksessa, vertailla tai seurata tilastoja.

Mukana on toimintoja, kuten ylläpitotehtäviä ja muistutuksia, ja nämä tiedot ja luettelot voidaan viedä laskentataulukkoon tai asiakirjaan edelleen tarkastelua ja muokkausta varten tietokoneella. Tämä sovellus on varmasti hyvä kaveri kenelle tahansa ampujalle alueella. Sen saaminen maksoi vain dollarin!

Ballistic: Advanced Edition

Tämä sovellus on ääriään myöten täynnä edistyneitä ominaisuuksia, joita jokainen omistautunut ampuja arvostaa varmasti. Käyttäjät voivat valita 5000 kaupallisen ja sotilaallisen ammuksen luettelosta tai määrittää oman ammustaan ​​antamalla sen mitat, painon, muodon ja koon. Anna sovelluksen laskea tarkka kulma, johon sinun on siirrettävä kivääriä tuulen kompensoimiseksi, tai kirjoita lyhyt loki tämän päivän istunnon toiminnasta.

Integroidun päiväkirjatoiminnon avulla käyttäjä voi seurata tuloksiaan, suorituskykyään, laukauksiaan ja luetteloa istunnossa käytetyistä ampuma-aseista. Käyttäjä voi myös laskea ballistisen kertoimen tarkasti! Sovelluksen tiedot voidaan myös synkronoida niin, että ne voidaan ladata toiselle käyttäjän omistamalle Apple-laitteelle. Tämä sovellus maksaa 20 dollaria Apple Storessa.

Related post