5 parasta iPhonen Personal Finance -sovellusta

 5 parasta iPhonen Personal Finance -sovellusta

Henkilökohtainen rahoitussovellus iPhonellesi voi olla erittäin hyödyllinen näinä päivinä tulojesi koosta riippumatta. Se vain auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin ja pitämään kirjaa kuluista, veloista, maksettavista laskuista ja niin edelleen. Lisäksi jotkin näistä iPhonen henkilökohtaisista rahoitussovelluksista ovat täysin ilmaisia ​​ja niitä on erittäin helppo käyttää. Jos haluat välttää rahan tuhlaamisen tarpeettomiin tuotteisiin ja hallita budjettiasi paremmin pitkällä aikavälillä, varmista, että kokeilet seuraavia iPhonen henkilökohtaisen talouden sovelluksia.

BillTracker. Tämä sovellus tekee juuri sen, mitä se sanoo tekevänsä, ja se seuraa laskujasi säännöllisesti. Tällainen sovellus voi olla erittäin hyödyllinen, koska maksat aina laskusi ajoissa ja sinulla on aina pääsy myös erilaisten laskujen täydelliseen historiaan. Lisäksi BillTracker pystyy käsittelemään helposti toistuvia kuluja, se tarjoaa sinulle maksunsaajien yhteystiedot ja se maksaa vain noin 2 dollaria.

Mint iPhone -sovellus. Toinen erinomainen sovellus, joka kuuluu henkilökohtaiseen rahoitusluokkaan, on Mint iPhone -sovellus, ja tämä on erittäin suosittu ja iPhone-käyttäjien arvostama. Se seuraa periaatteessa kaikkia kulujasi puolestasi ja hälyttää, jos saldosi on melko alhainen. Lisäksi tämä sovellus synkronoituu automaattisesti verkossa ja tarjoaa sinulle runsaasti tietoa tapahtumistasi, kuluistasi, veloistasi, budjeteistasi, kulutuskäyttäytymisestäsi. Lisäksi se on täysin ilmainen ja saatavilla myös iPadille!
Splash Money. Vaikka tämä sovellus on vain sentti alle 3 taalaa, se antaa sinulle mahdollisuuden muodostaa langattoman yhteyden verkkopankkiin turvallisen, salatun yhteyden kautta ja se tarjoaa myös lukuisia taloushallinnon resursseja. Varmista, että kokeilet sitä, varsinkin jos teet yleensä paljon tapahtumia iPhonellasi tai iPadillasi.

Taskurahaa. Toinen loistava sovellus henkilökohtaisella rahoitusluettelollamme on Pocket Money, ja se on saatavana ilmaisena ja maksullisena versiona. Ilmeisesti maksullisessa versiossa on kaikki sinua kiinnostavat ominaisuudet ja paljon taloudellisia työkaluja, kuten kulutusanalyysi, varmuuskopiointi ja niin edelleen. Lisäksi Pocket Money antaa sinulle mahdollisuuden viedä myös taloustietosi. Voit vapaasti kokeilla tätä iPhone-sovellusta, varsinkin jos työskentelet yleensä useiden taloustilien ja budjettien kanssa ja haluat hallita niitä paremmin. Maksullinen versio on vain 4 dollaria ja se on saatavilla useilla kielillä.

moneyStrands. Toisaalta, jos etsit yksinkertaista, intuitiivista ja helppokäyttöistä henkilökohtaisen taloushallinnon sovellusta, joka tulee ilmaiseksi, niin moneyStrands sopii sinulle erittäin hyvin. Tässä iPhone-sovelluksessa on mukautettavat hälytykset, se pitää kirjaa kaikista tilisi saldoista helposti, voit aina lisätä tai poistaa rahoitustapahtumia tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan ja sinulla on pääsy moniin taloustyökaluihin, jotka auttavat sinua tekemään viisaita päätöksiä. kulutuskäyttäytymisesi, budjetisi jne.

Related post