4 parasta iPhone-sovellusta lentojen ja lentojen varaamiseen

 4 parasta iPhone-sovellusta lentojen ja lentojen varaamiseen

Lentäminen on luultavasti nopein ja paras kattavuusmenetelmä pitkillä etäisyyksillä, ja se on luultavasti mukavin tapa matkustaa. Sillä on kuitenkin omat rajoituksensa ja turhautumisensa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että henkilökohtaiset avustajat käyttävät yli 20 % ajastaan ​​pomonsa lentojen järjestämiseen ja suunnitteluun. Mobiilipohjaisten sovellusten on myös havaittu olevan tehokkaampia ja nopeampia kuin verkkopohjaiset varausjärjestelmät.

On kuitenkin julkaistu sovelluksia, jotka tarjoavat matkustajille halvempia, nopeampia ja tehokkaampia tapoja varata liike- ja yksityislentokoneita. Ottaen huomioon, kuinka paljon aikaa ihmiset tuhlaavat lentokentillä jonoihin ja turvatarkastuksiin sekä yksityiskoneiden vuokraamiseen tai ensiluokkaisiin lentämiseen käytetyt rahat, kannattaa löytää keinoja lennon kustannusten leikkaamiseksi ja aikaa säästämättä tinkimättä kaivattavasta mukavuudesta ja ylellisyydestä. Tässä on muutamia sovelluksia, jotka tekevät lentojen etsimisestä ja varaamisesta kävelyn puistossa.

PrivateFly

Tämä yritys on kehittänyt sovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat etsiä lentoja, saada hintaehdotuksia ja tarjouksia eri operaattoreista hetkessä. Sovellus tarjoaa myös pääsyn ajantasaiseen luetteloon edullisista tyhjistä jaloista. Tämä voi auttaa sinua säästämään sekä aikaa että rahaa. Pääset vertailemaan hintoja ja lentoaikatauluja paremman suunnittelun vuoksi. Se säästää myös turvatarkastuksia ja pitkiä jonoja lentokentällä vaivaa. Matkustat kuin VIP-jäsen puoleen hintaan ja maksimaalisella mukavuudella!

BlackJet: per istuin

Nämä ihmiset ovat nostaneet sovelluskonseptin pykälän korkeammalle. Sen sijaan, että vuokraisit koko koneen, saat tarjouksen taatusta paikasta yksityiseen suihkukoneeseen tietyllä reitillä. Niiden tavoitteena on tarjota yksityisen suihkukoneen mukavuutta, ylellisyyttä ja mukavuutta ensimmäisen luokan lennon hinnalla. Tämä on lentokoneiden Uber.

Lennot voivat vaihdella 1500–4000 dollarin välillä etäisyyden, kohteiden ja suihkukonetyypin mukaan. Varaat paikkasi muutamassa sekunnissa ja valitset lentosuunnitelmasi tiedot päivää tai kaksi ennen matkaasi. Yritys myöntää istuimille takuun sillä ehdolla, että annat kahden työpäivän irtisanomisajan.

Sen jälkeen he väittävät tekevänsä kaikkensa ollakseen pettämättä sinua ja päivää ennen lentoasi; saat lentosi tiedot, joissa ilmoitetaan lentokone, operaattori, lähtöaika ja lentoasema. Vaikka paikka on taattu, et kuitenkaan todennäköisesti saa konetta itsellesi etkä määritä lentokoneen lähtöä tai reittiä.

Uber yksityisille suihkukoneille

Tämä ei ole täysin uusi käsite. Se oli muunnelma olemassa olevasta. DayJet kokeili lentotaksimallia käyttämällä yrityksen omistamaa kevytsuihkukonetta (Eclipse 500). BlackJet kuitenkin käyttää DOT:n ja FAA:n valtuuttamia kolmannen osapuolen lentoliikenteen harjoittajia tarjotakseen matkustajille tilauslentopalveluja. Kokeile ja katso, miksi muut raivoavat siitä!

Related post