5 sovellusta, joista voi olla apua kodin siivoamisessa

 5 sovellusta, joista voi olla apua kodin siivoamisessa

Monille ihmisille erilaisten kodin siivousten tekeminen, mukaan lukien kevätsiivous, voi olla erittäin työlästä. Se on kuitenkin erittäin tarpeellinen, jos haluat varmistaa, että kotisi on aina asumiskelpoinen. Onneksi on olemassa muutamia asioita, joita voit aina tehdä varmistaaksesi, että prosessi on yksinkertaisempi. Yksi parhaista näistä on hankkia sovelluksia, joita voit käyttää apuna kodin siivoamisessa. Jotkut näistä suosituimmista ovat:

Kotirutiinit

Tämä on näppärä pieni sovellus, jonka avulla voit jakaa kotisi eri vyöhykkeisiin. Voit sitten määrittää kullekin vyöhykkeelle eri viikonpäivän, jolloin voit keskittyä talon kyseisen osan siivoamiseen. Yksi tämän suurimmista eduista on, että käytät vähemmän aikaa ja vaivaa joka kerta, kun tarvitset kodin siivoamista. Sen lisäksi sinulla on myös paremmat mahdollisuudet olla yksityiskohtaisempi siivouksessa, koska et keskity koko kotiin kerralla.

Vihreä kiilto

Jos olet kiinnostunut ympäristönsuojelusta, tämä on yksi sovellus, jonka sinun pitäisi ehdottomasti harkita hankkimista. Se on suunniteltu siten, että se antaa sinulle ideoita kodin siivoamiseen ilman vaarallisia kemikaaleja, mutta samalla siivouksen laadusta tinkimättä. Kaikki sovelluksen ehdotukset on testattu ja testattu, joten voit olla varma, että ne toimivat.

Motivoituneet äidit

Joskus sinulla voi olla niin paljon tehtävää, että unohdat tehdä muutaman tärkeän asian. Tämä sovellus auttaa sinua välttämään sen. Se voi luoda taloudenpidon tarkistuslistoja, joita voit käyttää oppaana varmistaaksesi, että kaikki on tehty. Voit myös käyttää sitä omien tarkistuslistojen suunnitteluun.

Tody

Tämä on sovellus, jonka avulla voit luoda toistuvan aikataulun joistakin kodin siivoustehtävistä. Näin saat muistutuksen aina, kun unohdat siivota jotain kotona. Sovellus on suunniteltu siten, että näet, mitkä siivoustehtävät ovat erääntyneet ja mitkä myöhässä, jotta voit sitten priorisoida mitä tehdä.

Chorma

Jos asut taloudessa muiden ihmisten kanssa, on yleensä tarpeen jakaa siivous. Tämä on sovellus, joka tekee tästä erittäin helppoa ja kätevää. Se näyttää kaikki siivoustyöt, jotka on tehtävä, ja sen jälkeen voit määrittää jokaisen kotitalouden jäsenelle. Tämä sirpalee sitten asianomaiselle kotitalouden jäsenelle puhelimensa sovelluksen kautta. Tämä on loistava sovellus, jota voit käyttää, kun sinun on vaikea pitää kirjaa siitä, kenen piti tehdä mitä kotona siivouksen aikana.
Nämä ovat vain joitain sovelluksia, joita voit käyttää kodin siivoamiseen. Suurin osa niistä on erittäin halpoja, mutta erittäin käteviä!

Related post